Operaţiunea „Plot” sau cum cooperează securitatea transnistreană cu Partidul Naţional Liberal din Republica Moldova.

Recent, Vitalia Pavlicenco preşedinte PNL în comun cu  asociaţia „Plot” a realizat o conferinţă de presă în cadrul cărei a abordat problema încălcării drepturilor politice ale cetăţenilor RM în regiunea controlată de separatiştii transnistreni şi armata rusă.

pnl  si mgb

pnl si mgb

Nimeni nu pune la îndoială că problema e  actuală şi necesită a fi rezolvată. Numai în cazul nostru se pune întrebarea: „De ce soluţionarea acestei probleme vine în mod intenţionat din partea celor care au creat-o? Şi anume de la serviciile secrete a lui Smirnov şi echipa de mercenari, care cu orice scop doresc  un nou conflict şi o tensionare mai profundă a relaţiilor între malurile Nistrului.

 securist MGB

securist MGB

Anume cu acest scop a venit la Chişinău aşa numitul „Versilov Andrei”, cunoscut la momentul actual ca preşedinte al Asociaţiei „Plot” care îşi „desfăşoară activitatea”  în regiunea transnistreană.

Dar să privim în trecutul istoric acestei persoane de origine rusă care devine recent prieten cu patrioţii ce pledează pentru unirea Republicii Moldova cu România.

 securist MGB

securist MGB

Faceţi cunoştinţă, Versilov Andrei. În anii 2000 – 2005 era cunoscut ca Matuşenco Andrei vestitul activist civic şi promotor valorilor radicale de stângă, antiromân, antiglobalist, cunoscut prin articolele sale îndreptate împotriva NATO şi statului Român.

Studiile si capacitatile

Studiile si capacitatile

Anume această persoană VERSILOV / MATUŞENCO ANDREI caracterizându-se cu o instabilitate emoţională şi psihică  , fiind informator al securităţii separatiste în 2003 a promovat crearea pe teritoriul Republicii Moldova a aşa numitei filiale a Partidului Naţional Bolşevic din Federaţia Rusă, după ce a stat la baza fondării  Partidului Comunist din Moldovă cu platforma ideologică  LENINIST-STALINISTĂ.

declaratia Bolsevicilor din Rusia

declaratia Bolsevicilor din Rusia

Mai mult ca atât, Matuşenco Andrei s-a lansat pe meleagurile politicei autohtone anume de pe poziţiile Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, unde în perioada anilor 1999 – 2002 a activat în cadrul redacţiei ziarului „Comunist”, şi totodată, fiind şi lider al organizaţiei komsomoliste.

Biografia acestui personaj e foarte variată şi obscură,  iar comportamentul lui fiind mereu determinat de stăpânii săi din Tiraspol. Anume la indicaţia criminalilor separatişti, Matuşenco Andrei a iniţiat fondarea ziarelor „Гражданская газета” şi „Правда”, ambele  fiind îndreptate contra statalităţii Republicii Moldova, promovând separatismul găgăuz şi transnistrean cu îndemnare de a lupta contra românizării Moldovei.

În 2004 „militantul” pentru drepturile omului VERSILOV / MATUŞENCO ANDREI a fost subiectul urmăririi penale în cadrul cărei îl eră bănuit în înfăptuirea unor activităţi de chemarea la răsturnarea sau schimbarea prin violenţei a orânduirii constituţionale a Republicii Moldova şi aţâţarea vrajbei naţionale. Şi numai amnistia cu prilejul a 10 ani de la adoptarea Constituţiei RM l-a salvat pe el de la pedeapsa penală.

Fiind eliberat din arestul preventiv  Matuşenco în perioada 2004 -2011 se afla pe teritoriul controlat de separatiştii de la Tiraspol, unde a activat în diferite structuri de propagandă subordonate securităţii lui Antiufeiv.

De remarcat faptul că, în articolele publicate, Matuşenco   definitiva clasa politică de atunci ca  „ocupanţi români” cu care trebuie să lupte toată populaţia rusă şi în special „transnistrenii”.

complot securist FSB-MGB

complot securist FSB-MGB

Deci, apariţia lui Versilov A. în echipa PNL în frunte cu doamna Pavlicenco ne confirmă o relaţie dintre patrioţii români autohtoni şi securitatea rusă/smirnovită! Demonstrând societăţii civile din ţară că  de fapt sunt  mişcări similare, antinaţionale îndreptate spre dezmebrarea societăţii.

Iniţierea unor proiecte de către unii reprezentanţi ai comunităţii criminale „MGB” şi apelarea lor către PNL, demonstrează că forţele unioniste din RM  sunt doar o unealtă în minele Kremlinului.

FSB bazându-se pe turnătorii din „elita română” din  Basarabia care au servit securitatea sovietică în continuare încearcă să creeze conflicte interetnice în Moldova şi să stopeze rezolvarea conflictului transnistrean.

Acum ne convingem că ceea ce s-a scris în lista „Şandrovschi” este adevăr. Pavlicenco a fost, este şi va fi agent/colaborator sub acoperire a fostului KGB şi actualelor servicii speciale a Federaţiei Ruse FSB/SVR/GRU. Neadevăr poate fi doar numele conspirativ al Vitaliei, ceea ce o supără, probabil.

După toate cele văzute şi auzite Vitalia Pavlicenco are o singură soluţie — să-şi deconspire numele. Suntem oameni şi greşim. Noi te iertam, iar urmaşii poate.

Materiale  suplimentare:

http://old.bratstvo.info/rus/publicism/13070501.shtml

http://www.nbp-info.ru/archiv/010704/250704_svobodu.html

http://www.cjes.ru/bulletins/?lang=rus&bid=1189

http://www.stihi.ru/avtor/matushenko

http://www.stihi.ru/avtor/versiloff

http://colegi.md/ru/User/18034/

video
http://www.privesc.eu/Arhiva/4321/PNL-si-Asociatia-Plot—incalcarea-drepturilor-politice-ale-cetatenilor-moldoveni-in-regiunea-transnistreana—ocupata-de-Rusia—Solicitare-catre-CEC

LISTA AGENŢILOR KGB din Republica Moldova

http://forum.md/Themes/350748/431657


There are no comments on this post.

Оставьте комментарий